hozzvalk / 2 adag
-
2 csirkemellfil
-
1 nagy tejfl
-
2 ek majonz
-
fl ek mustr
-
szrnyas fszers
-
10 dkg sajt
-
s
-
bors
-
olaj
-
1,5 dl tej
-
1 db tojs
elkszts
-
A csirkemell-filket kettvgjuk, gy 4 szelet csirkemell szeletet kapunk. Nem kell kiklopfolni ket. Kb.1,5 vagy 2 cm vastagsgak legyenek.
-
Befszerezzk ket s egy serpenyben kevs olajon megstjk.
-
A ksz csirkemellszeleteket egy kivajazott jnaiba helyezzk, s rntjk a tejflbl, majonzbl, mustrbl, tejbl s tojsbl ll keverket, s rreszeljk a sajtot.
-
190-200 fokon addig stjk, amg a sajt aranybarna nem lesz.
-
Burgonyaprvel tlaljuk.
|